تفاوت دزدگیر اماکن با دزدگیر فروشگاهی

تفاوت دزدگیر اماکن با دزدگیر فروشگاهی

 این مقاله توسط متخصصان شرکت سیستم های مدرن امنیتی حفاظتی نگهبان در شهرستان کاشان برای شما خواننده عزیز نوشته شده است و قصد دارد که شما را  با دو نوع دزدگیر و کاربرد آن ها در فروشگاه ها، سوپر مارکت ها و امکان دیگر را مورد بررسی قرار دهد. با ما همراه شوید تا با انواع دزدگیر فروشگاهی و کاربردهای آشنا شوید. علاوه بر دزدگیر فروشگاهی، به دزدگیر منزل، دزدگیر خانه و یا دزدگیر اماکن نیز می پردازیم. در نهایت با دلیل استفاده از این تجهیزات و قیمت آن ها آشنا خواهید شد و به نیازی که از این دستگاه ها برای کسب و کار خود دارید پی خواهید برد.

دزدگیر فروشگاهی چیست؟

دزدگیر فروشگاهی که با نام های گیت فروشگاهی، گیت ضد سرقت فروشگاهی، دزدگیر ضد سرقت فروشگاهی، دزدگیر لباس، دزدگیر پوشاک، دزدگیر عینک، دزدگیر کالا و دزدگیر هایپر مارکت نیز شناخته می شود تجهیزاتی می باشند که برای جلوگیری از سرقت کالاها و محصولات و ابزارهای یک فروشگاه، سوپرمارکت، مغازه، کتب فروشی، کتابخانه، هایپر مارکت و یا هر مکان کسب و کار دیگری که محصولات آن در دسترس عموم می باشند؛ استفاده می‌گردد.

دزدگیرهای فروشگاهی دستگاهی مبتنی بر تکنولوژی RFID می باشند.

تشخیص با استفاده از فرکانس رادیویی (– Radio Frequency Identification) از دو بخش اصلی تشکیل شده اند:

1- آنتن گیت فروشگاهی (هم به صورت تکی و هم به صورت زوج آنتن یا بیشتر)

2- تگ یا لیبل یا سنسور RFID فروشگاهی

آنتن دزدگیر فروشگاهی

به پایه ایی گفته می شود که برد اصلی دزدگیر بر روی آن سوار می شود و دارای دو قسمت فرستنده و گیرنده می باشد، که در تگ آنتن ها یک برد کار فرستنده و گیرنده را انجام می دهد.

تگ یا لیبل قطعه های سخت افزاری است که سنسور RFID بر روی آن نصب است. از طرف دیگر آنتن دزدگیر فروشگاهی جلوی درب خروجی در حال پخش امواج رادیویی با فرکانسی مشخص می باشند که این امواج می توانند سنسورهای RFID موجود در تگ ها و لیبل ها را شناسایی کرده و هشدار سرقت بدهند.

کاربرد انواع دزدگیر فروشگاهی:

در کل سه مدل سیستم ضد سرقت یا گیت فروشگاهی وجود دارد:
سیستم RF

سیستم AM

سیستم EM

که هر سه مدل آن ها دارای تگ و لیبل مخصوص به خود می باشد.

تگ یا لیبل سیستم ضد سرقت، بر روی کالاها و محصولات نصب یا چسبانده می شوند و با عبور از بین آنتن دزدگیر فروشگاهی شروع به شناسایی و کشیدن آلارم توسط آنتن می شود. باید در نظر داشت که این نوع گیت های فروشگاهی به هنگام ورود سارقین آلارم نمی دهند و تنها به هنگام خروج از مکان در صورت جدا نکردن تگ یا لیبل از کالا شروع به زدن آلارم می کنند. از این رو استفاده از این دزدگیرهای فروشگاهی فقط برای زمان باز بودن فروشگاه و حضور کارکنان فروشگاه مفید و موثر می باشد.

تفاوت دزدگیر اماکن با دزدگیر فروشگاهی در نحوه عملکرد آن ها و کاربردشان می باشد. هر دو سیستم برای جلوگیری از سرقت فروشگاهی طراحی و ساخته شده اند، با این تفاوت که گیت فروشگاهی برای زمان باز بودن فروشگاه و حضور فروشندگان در محل و دزدگیر اماکن برای زمان تعطیلی فروشگاه مورد استفاده قرار میگیرند. زمانی که فروشگاه ها، مغازه ها، سوپرمارکت ها، هایپر مارکت ها، ادارات، سازمان ها، ساختمان ها، خانه ها و منازل و ویلا ها تعطیل می باشند و یا خالی از سکنه هستند، سارقین می توانند به سادگی وارد مکان مورد نظر شده و به سرقت اشیاء و کالاهای گران قیمت بپردازند. برای جلوگیری از چنین سرقت هایی، دزدگیرهای اماکن بهتر گزینه می باشند.

دزدگیر اماکن می توانند از تجهیزات زیر برای هشدار سرقت استفاده نمایند:

1- انواع مگنت درب و پنجره

2- سانترال مرکزی دزدگیر اماکن و پنل دزدگیر اماکن 

3- انواع بیم خطی و بیم لیزری

4- انواع سنسور لرزشی (شوک سنسور)

5- سیگنال های خروجی دزدگیر اماکن

6-انواع چشمی تشخیص حرکت

7- سیستم تلفن کننده دزدگیر اماکن

قیمت انواع تجهیزات:

در سیستم های دزدگیر اماکن تجهیزات بیشتر و گسترده تر وجود دارند. 

معتبرین برندهای تولید کننده دزدگیر اماکن و دزدگیر لباس:

معتبرترین برندهای تولید کننده دزدگیر اماکن، مارک کلاسیک و معتبرترین دزدگیر لباس، مارک ایمن موج می باشد.

متخصصان ما در شرکت سیستم های مدرن امنیتی حفاظتی نگهبان در شهرستان کاشان می توانند شما را در این رابطه راهنمایی کنند.