POC چیست؟

POC چیست؟


تکنولوژی POC در دوربین هایک ویژن در سال 2016 ابداع گردید. POC مخفف عبارت Power-over-Coax است که به معنی انتقال برق بر روی کابل کواکسیال است. با وجود این تکنولوژی، کار نصب به مراتب آسان تر می شود. در این فناوری سیگنال های ویدئویی و جریان الکتریکی هر دو بر روی کابل کواکسیال منتقل می گردند. این امر باعث می گردد تا در زمان و هزینه نصب صرفه جویی گردد. تکنولوژی POC اساسا به این معنی است که برق دوربین توسط دستگاه DVR و از طریق کابل کواکسیال RG59 (یا مشابه آن) تامین می شود، و دیگر نیازی به کابل کشی های جداگانه و منابع برق متعدد برای دوربین های مدار بسته وجود ندارد.

محدودیت های تکنولوژی POC
 
با وجود اینکه تکنولوژی POC دارای مزایای چشمگیری است اما طبیعتا دارای محدودیت هایی هم هست. یکی از اصلی ترین نقائص آن محدودیت در نوع دوربین و دستگاه DVR در سیستم مداربسته است. برای استفاده از POC در دوربین های آنالوگ، این دوربین ها حتما می بایست قابلیت پشتیبانی از  این تکنولوژی را داشته باشند. همچنین دستگاه DVR هم حتما باید دارای خروجی های POC باشد. در صورتی که یکی از این دو شرط برقرار نباشد امکان استفاده از تکنولوژی POC وجود ندارد. در ضمن به یاد داشته باشید که تکنولوژی POC تنها برای دوربین های آنالوگ نسل جدید (آنالوگ HD) قابل استفاده است و دوربین های آنالوگ قدیمی امکان استفاده از آن را ندارند. سیستم های POC همچنین دارای محدودیت طول کابل نیز هستند. در حال حاضر در سیستم های فعلی این مقدار بیشتر از 200 متر نیست. و برای نصب در مسافت های بالاتر از 200 متر لازم است تا به صورت جداگانه کابل برق کشیده شود.
POC بهتر است یا POE؟
قابلیت POE هایک ویژن Power-over-Ethernet یک استاندارد صنعتی در انتقال برق است که به طور همزمان امکان انتقال برق را همراه با سیگنال های داده بر روی کابل Cat5e / 6/7 فراهم می کند. PoE استانداردی است که در محدوده ولتاژ 37 تا 57 ولت کار می کند. این موضوع تضمین می کند که هر دستگاه PoE ای که به سیستم متصل می شود به میزانی که لازم دارد انرژی الکتریکی دریافت می کند:
•    PoE انتقال برق روی کابل شبکه
•    PoC انتقال برق روی کابل کواکسیال
تکنولوژی POC  یا Power-over-Cable نیز با اصول مشابهی کار می کند با این تفاوت که سیگنال ها(برق و دیتا) را بر روی کابل کواکسیال منتقل کرده و تکنولوژی آن همه گیر نبوده و برای سیستم های اختصاصی کار می کند. بنابراین، تامین ولتاژ دستگاه ها در آن می تواند برای برآوردن نیازهای یک محصول یا سیستم خاص باشد (که ممکن است پایین تر یا بالاتر از محدوده ولتاژ (POE) باشد).
تفاوت POC و POE
1. رابط های انتقال متفاوت
در POE انتقال سیگنال ها توسط کابل شبکه انجام می شود در حالیکه در POC توسط کابل کواکسیال منتقل می شود.
2. تفاوت در برد و قدرت انتقال
ماکسیمم مسافتی که POE انتقال می دهد 100 متر است این عدد در POC تا 200 متر است. در POE برای انتقال در مسافت بیشتر از 100 متر به یک افزایش دهنده طول POE نیاز خواهید داشت.
3. تفاوت در سیستم های پشتیبانی کننده
•    امنیت و تضمین انتقال اطلاعات در POE بسیار بالا است زسرا آن را ازطریق سیستم های تحت شبکه که امنیت بالایی دارند انجام می دهد.
•    صرفه جویی بیشتری در هزینه و زمان در کابل کشی های POC وجود دارد.
•    یک تکنولوژی جدیدتری با عنوان POE & EOC نیز برای سیستم های IP نیز ابداع شده است.


COC چیست؟

 


تکنولوژی دیگری با نام COC وجود دارد که مخفف CONTROL OVER COAX است. همان طور که می دانید کاربرد دوربین اسپیددام هایک ویژن به نحوی است که نیاز به کنترل از راه دور دارند و برد جداگانه ای نیز به منظور کنترل از راه دور برای عملکرد های زوم، تعقیب سوژه، گردش به جهات مختلف و … در آنها تعبیه شده است که اپراتور ها می توانند با استفاده از ادواتی مانند جوی استیک و … دستورات لازم را به دوربین بدهند. COC به معنای کنترل بر روی کابل (کواکسیال) است با استفاده از COC دیگر نیازی به وجود کابل RS-485 جداگانه برای کنترل دروبین PTZ هایک ویژن نخواهید داشت. پس نه تنها عمل انتقال برق بر روی کابل کواکسیال قابل انجام است بلکه ارسال دستورات و سیگنال های کنترلی دوربین گردان نیز بر روی آن میسر است.